Het Team

Met trots stellen wij aan u voor:

Even voorstellen: Daphne
Eigenaresse; Daphne

Daphne Vermeer – van Amelsfoort
Oprichtster, eigenaresse, directie, PM-er;
manusje-van-alles

Aangenaam; Daphne Vermeer – van Amelsfoort.
Getrouwd dus, met mijn jeugdliefde, Martijn Vermeer.
Trotse mama van dochtertjes Maudy (sept’17) en Nanne (juni ’19),
die beide helemaal thuis zijn op het kinderdagverblijf.

Al vroeg wist ik het zeker; Ik wil in de kinderopvang werken!
En dus studeerde ik af als pedagogische medewerkster.
Na veel verschillende werkervaringen in verschillende branches en uiteraard in de kinderopvang dacht ik, kan het echt niet anders? En wat blijkt, jawel dat kan wel! Met trots “prestenteer” ik jullie mijn kinderdagverblijf. Spelenderwijs, waarbij de naam feitelijk al voor zich spreekt. 

Heerlijk! Eindelijk! Het is zover!
Mijn eigen kinderdagverblijf!

Wellicht tot snel!
Daphne


Even voorstellen: Wendy
PM-er , pedagogisch beleidsmedewerkster & teamcoach; Wendy

Wendy Feskens – van Beek
Pedagogisch medewerkster, Pedagogisch beleidsmedewerkster & teamcoach

Mijn naam is Wendy Feskens – Van Beek. Geboren op 18 mei 1990 in Alphen. Ik woon nog steeds in Alphen met mijn mooie gezin. Sinds september 2017 ben ik, met veel plezier, werkzaam bij Kinderdagverblijf Spelenderwijs.

In mei 2015 ben ik afgestuurd
als HBO Pedagoog, echter lag mijn passie en ambitie bij het werken in de Kinderopvang. Met mijn achtergrond als Pedagoog kan ik mijn opgedane kennis terug laten komen in de praktijk. Ik vind het geweldig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en vind het leuk om hen hierbij te helpen.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn gezin en spreek ik af met vriendinnen.

Iedere keer rij ik met veel plezier naar mijn werk, geen dag is hetzelfde en
dat maakt het werken met die kleine koters zo mooi!

Tot ziens bij Kinderdagverblijf Spelenderwijs!

Groetjes,
WendyJanneke van Bergen
Pedagogisch medewerkster

PM-er, mede beheerder sociale media,
nieuwsbrieven en “themaspecialist”; Janneke

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Janneke van Bergen. Ik ben geboren op 3 juni 1996 in Helvoirt. Sinds kort woon ik samen met mijn vriend Scott in het mooie Oirschot. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag rij ik met veel plezier naar het kinderdagverblijf. Iedere dag is anders en dat maakt mijn werk leuk en uitdagend.

Spelenderwijs mascotte; Paco

Sinds september 2017 ben ik met veel plezier deel “team Spelenderwijs”.
En Sinds eind 2019 heb ik daar wat extra taakjes bijgekregen.
Zo help ik mee om de facebook en instragram pagina’s bij te houden, schrijf ik nieuwsbrieven en ben ik verantwoordelijk voor het voorbereiden (en mede uitvoeren) van de thema’s op de kinderdagverblijf. Omdat wij niet werken met vaste (VVE)methodes, hanteren wij een vast concept en werken deze zo uitgebreid mogelijk uit. Onze mascotte Paco helpt mij daar graag een vleugeltje bij!

Hopelijk mag ik u ook snel ontmoeten.
Tot snel.
Liefs Janneke


Even voorstellen: Hannie
PM-er; Hannie


Hannie Swinkels
Pedagogisch medewerkster

Graag wil ik me aan jullie  voorstellen. Ik ben Hannie Swinkels, 54 jaar geleden geboren op “grapjesdag” en getrouwd met Berry van Dun.
Wij wonen in Goirle en houden van (verre) reizen.

14 Jaar geleden heb ik een carrière switch gemaakt van de “bankenwereld” naar de “kinderwereld”. Ik heb de deeltijd-PABO gevolgd en afgerond waarna ik een aantal jaren als inval juf heb gewerkt in groep 1 en 2 van het basisonderwijs. Tevens ben ik toen ook als gastouder begonnen bij gezinnen aan huis.

Toen Daphne aangaf dat ze een kinderdagverblijf ging starten, was ik heel enthousiast en heb ik haar aangegeven interesse te hebben om bij haar te komen werken. Zodra de mogelijkheid zich voor mij aandiende om te switchen, heb ik weer contact opgenomen met Daphne. Hierna heb ik een aantal keren (tot ieders tevredenheid) meegedraaid in de groep. Ik ben dan ook heel blij dat ik sinds november 2018 deel mag uitmaken van het team en dat ik jullie kindjes op spelende wijze mag begeleiden in hun voorschoolse ontwikkeling.

Ik hoop jullie snel een keer te ontmoeten bij Spelenderwijs.
Groetjes,
Hannie


Even voorstellen: Noortje
PM-er en kindercoach; Noortje

Noortje van Baal
Pedagogisch medewerkster

Hallo allemaal,

Ik ben Noortje van Baal, geboren op 9 april 1984. Samen met mijn vriend Johan, onze dochter Bo (2011) en zoon Sem (2013) woon ik in Baarle-Nassau. Hier genieten we van alles wat onze kinderen ondernemen en mee maken!

Sinds 2006 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. En sinds 1 februari 2019 ben ik bij Spelenderwijs het team komen versterken. Een hele nieuwe uitdaging waar ik veel zin in heb!

De afgelopen jaren heb ik In de praktijk gezien hoeveel kinderen leren in de natuur. Alle ontwikkelingsgebieden worden erdoor geprikkeld. Ik blijf mij verwonderen wat dieren en de natuur voor kinderen doen. Dit lijkt me heerlijk om ook bij Spelenderwijs te gaan ervaren met de kinderen!

Tot snel bij Spelenderwijs!
Groetjes,
Noortje van Baal


Even voorstellen: Kytha
PM-er; Kytha

Kytha Rouwenhorst
Pedagogisch medewerkster

Hallo allemaal,

Sinds half april (’19) werk ik bij Spelenderwijs, daarom stel ik me graag aan jullie voor.

Mijn naam is Kytha Rouwenhorst. Ik ben geboren op 19 juni 1997 en woon in Hilvarenbeek. Vlak voor de zomer van 2018 ben ik afgestudeerd als SPH’er (sociaal pedagogisch hulpverlener). Gedurende mijn stages ontdekte ik dat ik het werken met jonge kinderen die volop in ontwikkeling zijn erg leuk vind!

Vlak na mijn afstuderen ben ik een paar maanden op reis gegaan. Ik vloog naar de andere kant van de wereld om onder anderen de huisjes met de ronde deuren te bezoeken, uit de ‘The Hobbit’ films die jullie wellicht kennen. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, speel ik piano en wandel ik met onze twee honden.

Na mijn reis kwam ik de vacature bij Kinderdagverblijf Spelenderwijs tegen en werd ik meteen enthousiast! Ik ben flexibel gestart maar werk inmiddels fulltime op vaste werkdagen.

Hopelijk tot snel!
Groetjes,
Kytha Rouwenhorst


Niesje Rinzema
Pedagogisch medewerker

Hallo graag stel ik mij even aan u voor,
Mijn naam is: Niesje Jitske Rinzema,  Geboren in 1984 in Warga plaatsje in Friesland. Voor de liefde ben ik naar Brabant verhuisd.  Samen met mijn vriend Bas en onze twee kinderen Teun (2016) en Fenne (2018) wonen we in het plaatsje Diessen.
Het werken met kinderen is het mooiste wat er is. Ze zijn puur en het is geweldig om de ontwikkeling van de kinderen te volgen.  Ieder kind op zijn eigen manier en tempo!   De 11 jaar ervaring in het onderwijs waar ik als onderwijsassistent voornamelijk op de onderbouw heb gewerkt is ook een mooie rugzak om verder te gebruiken in het kinderdagverblijf.

Bij de moeder van Daphne had ik vorige jaar kinder -EHBO gedaan. Dit was in het kinderdagverblijf van Daphne ik was gelijk verkocht. Maar omdat ik nog niet zolang bij een ander kinderdagverblijf werkzaam was heb ik het zo gelaten. Het bleef altijd wel wat knagen. Tot dat ik een berichtje via de telefoon kreeg van de moeder van Daphne dat ze personeel zochten. Daar heb ik werk van gemaakt en nu kunt u mij op verschillende dagen tegenkomen omdat ik flexibel ingezet zal worden. 


Graag tot ziens!
Lieve groet,
Niesje Rinzema


Sharin Antens
BBL student Pedagogisch medewerkster

Hallo allemaal,

Ik stel me graag even aan jullie voor;
Mijn naam is Sharin Antens, geboren op 3 maart 1994 in Gilze.

In februari 2020 ben ik gestart met de opleiding “Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niveau 4” aan het ROC in Tilburg. Dit is een BBL-opleiding, dit betekent dat ik 1 dag in de week les heb, en de overige dagen flexibel inzetbaar ben op de werkvloer.

Ik heb wel wat werk-ervaring op een kinderdagverblijf, maar het meeste op een Buitenschoolse opvang. Ik kijk ernaar uit mijzelf enorm te gaan ontwikkelen en heel veel te mogen ontdekken en leren.

Van jongs af aan heb ik al affiniteit met kinderen en de wens om hier mijn beroep van te maken. Ik zal naar verwachting in Februari 2022 afgestudeerd zijn.

Ook heb ik sinds 2013 mijn eigen Beautysalon aan huis. Dit is een uit de hand gelopen hobby waar ik mijn bijbaan van heb gemaakt. Dit doe ik meestal in de avonduren of in het weekend. Ik zit niet graag stil J.

Ik zal per 17 november 2020 werkzaam zijn bij Kinderdagverblijf Spelenderwijs. Ik kijk hier al een tijdje naar uit en heb er onwijs veel zin in!

Tot snel bij Spelenderwijs!

Groetjes Sharin


Wil jij ook behoren tot dit topteam? Solliciteer dan nu!